Frits, 47 jaar – Hoofd Verkoop & Marketing

 

Reden coachtraject

Ik was snel geëmotioneerd en had geen controle over bepaalde situaties buiten mijn werk, wat tevens mijn werk beïnvloedde. Ik had geen fut, was moe en snel boos. Ik had geen idee waar de boosheid vandaan kwam.

 

Was niet mijzelf meer

Het voelde alsof ik niet mijzelf was. Meestal ben ik snel enthousiast over van alles en nog wat en heb voldoende energie, maar dit was nu niet meer het geval.

Het was voor mij belangrijk om dit probleem om te lossen zodat ik simpelweg weer het gevoel kon hebben om mijzelf te zijn.

 

 

Is jouw probleem opgelost?

Ja, ik weet nu waar de oorzaak lag waar ik niet bewust bij kon en waardoor ik emotioneel uit balans kon raken. Dat is nu hersteld en kan hier goed mee overweg. Ik merk nog dagelijks verbeteringen.

 

De schoen wringt niet meer

Ik weet nu waar de schoen wringt zodat ik kan voorkomen dat dit mijn gedrag in bepaalde situaties negatief beïnvloedt. Directe resultaten ervaar ik doordat ik meer overzicht en rust in mijn doen en laten heb. Ik heb steeds meer het gevoel mijzelf te zijn.

 

Als je niet deze stap had genomen?

Als ik deze sessies niet had gedaan dan was het steeds een stukje slechter met me gegaan.

 

En de coach?

Jip is een hele fijne coach met een heel goed luisterend oor. Met zijn aanpak kwam ik snel tot de oorzaken die ik niet direct bewust had verwacht maar wel de angel uit mijn probleem haalde.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest