Nutteloos

Daniel heeft moeite met focus en voelt zich onzeker, rusteloos en bang. Hij kan geen langdurige banen behouden en voelt zich nutteloos.”

 

Blokkades slechts verplaatst

Daniel’s blokkades zijn ondanks hulp van psychologen en medicatie niet opgelost, maar slechts verplaatst. Nu 32, wil hij eindelijk rust en acceptatie van zijn eigen gedachten.

 

Ontdekken en groeien

Daniel leer ik hoe hij de oorzaken van zijn onzekerheid, rusteloosheid en angst kan achterhalen, waardoor hij deze kan achterlaten en zelfstandig situaties kan evalueren voor persoonlijke groei en zakelijke ontwikkeling.

 

 

De doorbraak

Daniel maakte zich zorgen over een oneindig coachtraject, maar bleek in slechts zeven sessies inzichten te krijgen en zelfvertrouwen te vergroten. Hij trekt zich minder opmerkingen van anderen aan, staat steviger in zijn schoenen en heeft meer grip op zijn eigen grenzen. Nu geniet hij zelfs van drukte in zijn agenda.

 

Blokkades nu wel opgeruimd

Daniel voelt zich rustig en fysiek beter dankzij mijn PMA coaching en heeft minder hoofdpijn. Coaching heeft geholpen om onbewuste blokkades op te ruimen in plaats van ze vooruit te zetten!

 

Emotionele balans

Door coaching is Daniel in staat geweest om zijn emoties en gedachten te ordenen en zijn onbewuste blokkades op te ruimen, waardoor hij in balans is en zijn eigen keuzes kan maken. Hierdoor is hij minder afhankelijk van anderen, voelt hij zich rustiger en heeft hij minder hoofdpijn. Hij is nu in staat om zijn werk beter te doen en zijn grenzen aan te geven.

 

Quote Daniel:

“Je hebt me geholpen nieuwe inzichten te krijgen en waar ik mezelf blokkeerde. Dank je wel voor het waardevolle traject en resultaat.”

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest