Walter, 53 jaar, organisatie adviseur bij een gemeente

 

Start coach programma

Ik ervoer onzekerheid en zat niet goed in mijn vel. Wat wil ik nu, waarom geliefd, maar niet altijd gewaardeerd? Zat vast in geest en lichaam (spanningen) en weinig tijd om zelf te reflecteren. Er moest wat gebeuren!

Deed te weinig om van deze klachten af te komen. En deed teveel door op de comfort stand/oud gedrag te functioneren.

 

Ik moest het oplossen omdat ik er last van had in relaties en voelde mij ook niet meer betrokken of liet mij betrekken bij zaken. Ging te veel mijn eigen gang (solistisch).

 

Wat mij tegenhield was geen tijd, geen zin, is het wel nodig en de overtuiging “Ik red mezelf wel”. Nou, dit traject had ik nooit zelf kunnen doen!

 

 

Waar sta je nu na zeven coachsessies?

Voor een groot deel kan ik oprecht zeggen dat ik anders in het leven sta (bewuster, bewegelijker, reflecterend, meer oog voor mijn omgeving, meer actie en meer sporten e.d.

 

Wat heb jij voor jezelf uit de coachsessies gehaald?

Ik heb ontdekt dat je vanuit je onderbewuste blokkeringen hebt zitten die je in de weg zitten om een verandering in te zetten. Door hiermee aan de slag te gaan baan je de weg vrij voor nieuwe dingen in het leven en mee rust in lijf en kop.

Het was even wennen om je ‘bloot’ te geven en jezelf in handen van een ander te leggen. Dat vond ik wel lastig in eerste instantie. Daarna een prettig en constructief proces met een lach en een traan! Voor mij prima!

 

Resultaten zijn direct zichtbaar

Meer op de relatie, vertrouwen hebben in mensen en situaties (dat uitspreken) en wat je erin stopt, krijg je ook weer terug. Meer waardering en gezien worden op het moment dat jezelf ook laat zien.

 

Het veranderde mijn leven positief

Leg nu meer contacten en die ook ergens overgaan. Sterker in je manier van leven en werken. Gewoon fijn. Voel me prima.

 

Als ik dit coachtraject niet had gedaan dan was ik vastgelopen en had ik mogelijk niet meer de energie gehad om aan de slag te gaan met mijn omgeving. Had kunnen leiden tot problemen in gedrag en houding vermoed ik.

 

Onderscheidend aan coachmethode

Dat (ook als je je er tegen verzet) de manier toch leidt tot gedragsverandering vanuit mogelijke zaken die je in de weg zitten om een volgende (nieuwe) stap te maken.

 

En de coach?

Dat is een persoonlijkheid!

 

 

Ervaar het nu zelf!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest