Aanhoudend negatieve gedachten

Klanten die afgelopen vijf jaar mijn coachpraktijk binnen kwamen zaten veel in hun hoofd (piekeren), zeiden nooit ‘nee’, stelden uit, hadden een kort lontje en vonden zichzelf een perfectionist!  En hun business en/of privé-leven liep niet zoals ze het zich hadden voorgesteld. Als we een half tot een jaar samen in vertrouwen bezig zijn, is dat allemaal verdwenen en is er ruimte voor passie en presteren.

 

 

Mentorship

Met het creëren van deze ruimte kreeg ik steeds de vraag om met hen te sparren over hun business (keuzes). Mijn kennis en ervaring in 30 jaar bedrijfsleven op het gebied van processen, informatie, organisatie, ICT en persoonlijke ontwikkeling hebben hier de basis voor gelegd.

 

JIP van der Valk

Dit blijkt mijn klanten zo goed te bevallen dat ik graag in dit ‘gat in de markt’ spring. De naam ‘Excellent Executive’ is vervangen door iets dat bij mij hoort en vertrouwen moet geven: mijzelf! Ik ga verder onder mijn eigen naam JIP van der Valk.

Ik kan het mij niet  meer voorstellen dat – zoals een topsporter of sportteam – een ondernemer (en zijn team) geen coach heeft. Toch gebeurt dat nog te weinig, zeker als ik zie wat coaching bereikt bij mensen: het terugvinden van hun levenslust en het vervullen van hun potentie.

 

Wat bied ik aan?

Een coachingsprogramma en een mentorschap programma, op basis van een aantrekkelijk maandabonnement.

Tijdens deze trajecten zal je ervaren hoe hoofd (‘denken’) en lichaam (‘voelen’) onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en ontdek je dat er voor alles wat je doet of laat, een reden is. Als deze redenen jou nu niet meer dienen (de zaken waar je last van hebt zoals bij de aanleiding beschreven), nemen we de oorzaken (de stoorzenders) weg. Tijdens het coachingstraject maak ik gebruik van de Progressive Mental Alignment methode.

 

Maatwerk voor jou op jouw moment

Jij kunt me tussendoor altijd e-mailen met korte, brandende vragen als je vastloopt of twijfels hebt. Grote vragen beantwoord ik in de coachsessies. Er zal een wereld voor je opengaan. Ik ga je ook steunen, uitdagen en bijsturen en we gaan enorm lachen.  Bottomline: ik houd jou verantwoordelijk voor je acties en groeiproces. We waarborgen je doelen en behalen successen samen.

Het coachings- en mentorschap programma is, net als jouw leven, een continuerend avontuur dat we samen aangaan. Uniek in Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Amstelveen en Amsterdam. Een programma waarbij je gegarandeerd je passie en potentie omzet naar maximale prestatie.

Het is mijn passie om jouw potentie te verwezenlijken.


Want je weet dat er meer jou in zit!

 

Bij twijfel: maak direct een afspraak voor een gratis kennismaking

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *