JIP van der Valk. Passie. Potentie. Prestatie.

 

Ondernemers en ondernemende managers die afgelopen vijf jaar mijn coachpraktijk binnen kwamen zaten veel in hun hoofd (piekeren), zeiden nooit ‘nee’, stelden uit, hadden een kort lontje en vonden zichzelf een perfectionist!  En hun business liep niet zoals ze het zich hadden voorgesteld. Als we een half tot een jaar samen in vertrouwen bezig zijn, is dat allemaal verdwenen en is er ruimte voor passie en presteren.

Met het creëren van deze ruimte kreeg ik steeds de vraag om met hen te sparren over hun business (keuzes). Mijn kennis en ervaring in 30 jaar bedrijfsleven op het gebied van processen, informatie, organisatie, ICT en persoonlijke ontwikkeling hebben hier de basis voor gelegd.

Dit blijkt mijn klanten zo goed te bevallen dat ik graag in dit ‘gat in de markt’ spring. De naam ‘Excellent Executive’ wordt vervangen door iets dat bij mij hoort en vertrouwen moet geven: mijzelf! Ik ga verder onder mijn eigen naam JIP van der Valk.

Ik kan het mij niet  meer voorstellen dat – zoals een topsporter of sportteam – een ondernemer (en zijn team) geen coach heeft. Toch gebeurt dat nog te weinig, zeker als ik zie wat coaching bereikt bij mensen: het terugvinden van hun levenslust en het vervullen van hun potentie.

WAT BIED IK AAN

Een gecombineerd coachings- en mentorschap programma, op basis van een aantrekkelijk maandabonnement. Optimaal presteren is een oneindig proces waarbij ik jou verantwoordelijk houd voor je acties en groeiproces. We bepalen je doelen en hebben naast intensieve coach afspraken wekelijks contact om jouw dromen waar te maken. Ik haal alles eruit wat in jou zit, los op wat je tegenhoudt. Serieus je leven bij de hoorns vatten en je dromen verwezenlijken. Ik houd jou verantwoordelijk voor je acties en groeiproces. We waarborgen je doelen en behalen successen samen.

Het coachings- en mentorschap programma is, net als jouw leven, een continuerend avontuur dat we samen aangaan. Uniek in Amstelveen en omstreken. Een programma waarbij je gegarandeerd je passie en potentie omzet naar maximale prestatie.

Het is mijn passie om jouw potentie te verwezenlijken.

Want we weten allebei dat er meer in zit.

Jip van der Valk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.