Coach Uithoorn?

Denk jij wel eens dat je persoonlijke ontwikkeling gestopt is? Dat je diep van binnen voelt dat je meer waard bent maar je creativiteit niet naar buiten komt? Of dat je niet echt gelukkig bent in je werk maar dat goed praat met allerlei overtuigingen?

 

Als je jezelf in de weg zit en af wil van het piekeren of het perfectionisme, dan is het een goed idee om eens met een coach te praten. Een coach is iemand die door middel van begeleiding gericht is om mensen in positieve zin te veranderen. Een coach stuurt en ondersteunt waardoor je inzicht krijgt in je eigen situatie. Dit leidt tot plezier, succes, en levensgeluk. Hiervoor hoef je niet ver buiten de deur of online te gaan zoeken, want ook in Uithoorn en omliggende gebieden kun je terecht voor een coach.

 

 
Persoonlijke groei

Persoonlijke groei en zakelijke groei gaan vaak hand in hand. Je carrière is tenslotte een groot gedeelte van je leven, en verbetering in je persoonlijke situatie levert voordelen op in je loopbaan. Ook andersom hebben zakelijke problemen veel invloed op je persoonlijke leven.

 

Life coach

Behalve deze onderlinge relatie tussen zakelijke en persoonlijke groei, hebben veel mensen ook baat bij persoonlijke groei of een zogenaamde life coach puur op persoonlijk gebied. Als persoonlijke coach help ik je bij het vervangen van ongerustheid door enthousiasme, angst door gelach, en vastzitten door actie. We identificeren je bestemming en dan zetten we je pad om daar te komen in kaart.

 

Zit jezelf niet meer in de weg!

Als kind heb je ouders om je te begeleiden, daarna zijn er leraren en tenslotte heb je een baas. Hoe verder je komt, hoe meer je op jezelf bent aangewezen voor begeleiding, terwijl er genoeg levensvragen overblijven om te beantwoorden. Veel mensen gaan hiervoor niet meer naar de kerk om met een predikant te praten, en zien een therapeut of psycholoog voor meer extreme gevallen. Een levenscoach of een persoonlijke coach helpt je door diepe en provocerende vragen inzicht te krijgen in wat de weg blijft zitten en om te identificeren wat je wilt bereiken. Het is de kracht om uitdrukking te geven aan ideeën en gedachten waarvan je niet eens wist dat ze er waren.

 

Zakelijke groei

Een coach kan je niet alleen begeleiden op persoonlijk vlak maar ook op zakelijk gebied. Denk bij zakelijke groei aan persoonlijk leiderschap, executive coaching, business coaching, loopbaancoaching en team training.Vooral voor ondernemers of managers is het belangrijk om zichzelf en hun werknemers te laten functioneren in een gezonde bedrijfscultuur.

 

Loopbaan professional

Een loopbaancoach is iemand die je op professionele manier ondersteunt in de ontwikkeling van jezelf in je loopbaan. Het gaat om jou als persoon en je persoonlijke ontwikkeling. Wordt de regisseur van je eigen loopbaan en maak samen de balans op, zodat je van daar uit kunt bereiken wat je echt belangrijk vindt. Dit kan vanuit een positieve insteek, bijvoorbeeld als je ambities hebt maar niet weet hoe je die het beste kunt behalen. Het kan ook vanuit een probleemstelling, als je de werkdruk niet aankunt of bijvoorbeeld niet weet hoe het beste om te gaan met de flexibele arbeidsmarkt.

 

Omgaan met onzekerheid

Vooral jonge werknemers vinden het moeilijk om met onzekerheid om te gaan. Een coach kan dan helpen om je waarde op de arbeidsmarkt te ontdekken. Als werkgever heb je te maken met werknemers die te maken hebben met burnouts, korte lontjes en gemopper bij het koffiezetapparaat. Een coach helpt bij het opruimen van weerstand, belemmerende overtuigingen en ontwijkend gedrag. Op die manier presteren zowel managers als teamleden boven verwachting.

 

Coach in Uithoorn

Als coach in Uithoorn helpt Jip jou de punten met elkaar te verbinden en dan actie te ondernemen op de inzichten die je verkregen hebt. Hiervoor hoef je niet ver buiten de deur te gaan zoeken, maar kun je gewoon in Uithoorn en omstreken terecht.

 

Jip coacht mensen met een specifieke hulpvraag. Vaak perfectionisten, piekeraars, conflictvermijders, pleasers of ze hebben een kort lontje. Ze blijven lang hangen in negatieve gedachten. Ze functioneren niet goed meer, weten niet wat ze willen en ondanks adviezen en tips vallen ze steeds terug in oud gedrag of zitten tegen een burn-out aan. Jip maakt tijdens de intensieve neurocoaching de progressie meetbaar met een persoonlijk groeiformulier dat hij regelmatig herhaalt. Resultaat: rust en ontspannen genieten.

 

Mentorshipprogramma

Daarnaast coacht Jip klanten met zijn mentorshipprogramma over langere periode met 1x per maand coachsessie met opdrachten, plus wekelijks contact om de coachee scherp te houden voor zijn of haar verdere ontwikkeling. Naast persoonlijke ontwikkeling richt deze vorm van coaching zich ook op coaching on-the-job waarbij Jip zijn brede bedrijfskundige, trainings- en veranderkundige expertise inzet om zijn klanten fundamentele stappen te laten maken in zijn of haar carrière.

 

Resultaat: persoonlijke en zakelijke groei.

 

Maak hier een afspraak voor een gratis intake

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest