Karin, 52 jaar, Hoofd zorg van een zorginstelling voor ouderenzorg

 

Probleem met communicatie

Zowel privé als in werksituaties kwam ik problemen in communicatie tegen waarbij ik geen goede modus kon vinden om daar mee om te gaan. Dit leverde mij persoonlijke klachten op. Zowel psychisch als lichamelijk. Ik ervoer geen goede communicatie en contactmomenten bij o.a. mijn vader en bij een gesprekspartner tijdens mijn werk. Hierdoor voelde ik mij niet serieus genomen en ging ik vooral in de negatieve overtuiging stand.

 

Waarom nu?

Ik had er emotioneel last van. Ik wilde graag deze communicatie anders zien en geen frustratie meer ervaren.Ik had verschillende manieren uitgeprobeerd in communicatie en met vrienden er over gesproken. Daarnaast op denkniveau geprobeerd los te laten en het minder belangrijk te maken maar dat lukte me niet.

 

 

 Hulpvraag beantwoord?

Zeker en wellicht meer. Ik heb meer stabiliteit gekregen. Hierdoor kan ik nu mijn eigen keuze maken om uit deze discussies te blijven. Ik heb meer inzicht gekregen dat het niet aan mijn eigen communicatie ligt.

 

Nu in balans

Ik vond het heftige coachsessies waarbij de bewustwording van reacties van het heden een hele andere oorzaak kunnen hebben. Ik voel mij nu veel meer in balans en kan bepaalde gevoelens veel beter verklaren. Het coach proces was heel prettig en intensief.

 

Directe resultaten

Het heeft mij meer inzicht in mijzelf gegeven. Ik pak signalen nu eerder op. En ik ben rustiger geworden. Ik heb keuzes gemaakt in mijn werk wat heel veel rust geeft. Ik blijf omgang met mijn vader lastig vinden maar kan het wel beter handelen en maak daar betere keuzes in. Ik weet nu dat het niet aan mij ligt hoe hij reageert maar aan hemzelf. Ik voel mij goed. Ik heb soms nog wel last van de inzicht van gedrag en de gevolgen van de narcistische eigenschappen van mijn vader.

 

Als ik deze coach sessies niet had gedaan dan zou ik meer uit balans gegaan zijn. En minder verwerkt hebben van ervaringen van vroeger.

 

En de coach?

Een rustige man die als coach een veilige sfeer kan creëren. Op een juiste manier begrip toont waar nodig. Ik heb door Jip inzicht gekregen in problematiek waar ik een heel andere oorzaak aan gekoppeld had. Na een coachsessie voelde het echt als een opluchting en voelde ik dat het onderwerp aangepakt was.  Mijn ervaring is dat door zijn cochaanpak je echt het probleem aanpakt en oplost. Dat voelt heel prettig. Ook al is de weg zeer verrassend en komen er andere oorzaken naar boven.

 

 

Nog koud watervrees? Boek eerst een ervaringssessie!

 

 Of boek een gratis kennismakingsgesprek

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest