Marjan, 41 jaar, Zelfstandig jurist voor lagere overheden

 

Waarom dit coachtraject?

De aanleiding was dat ik was vastgelopen bij een opdracht. Ik ben doorverwezen door de GGZ arts naar jou omdat zij dacht dat jij mij kon helpen.

Ik sliep slecht, had thuis een kort lontje en was erg moe. Ik kon niet meer relaxed reageren op situaties.

Ik had nog niets geprobeerd om van deze klachten af te komen en het was wel belangrijk. Ik vond het te veel van invloed hebben op mijn gezin.

 

Mijn hulpvraag is volledig beantwoord!

 “Help mij mijn werk en leven makkelijker te maken door het opruimen van mijn stoorzenders zodat ik mijn energieke, enthousiaste zelf weer kan zijn en ik innerlijke rust heb. Whatever it takes!”

 

 

Bijzonder!

Het herbeleven van vervelende situaties uit mijn jeugd en door dit mee te maken in perspectief te plaatsen. Je eigen reacties worden gevoed door onderliggende gevoelens en associaties. Je weet letterlijk en cognitief niet welke associaties erbij horen. Dat was wel bijzonder.

 

Naar een rot gevoel om het op te ruimen

Veel nadruk is gelegd om mijn jeugd en wat het voor effect op mij heeft gehad. Ik keek niet naar uit naar de volgende coachsessie. Ik vond de methode en het proces zwaar en niet fijn om naar gebeurtenissen van vroeger te gaan. Ik moest dus naar een rot gevoel om het op te ruimen. Het eindresultaat voor mij is super positief en heeft dus goed geholpen. Achteraf ben ik erg blij dat ik het heb gedaan.

 

Directe resultaten zichtbaar

Er is een gevoel van ontlading en druk van mijn schouders. Blijvend. Ik ben makkelijker voor mijzelf geworden. Ik begrijp beter waarom ik ben wie ik ben.

 

Grootste verandering

Ik stel gerichter vragen aan mensen hoe het met ze gaat en hoe zij dingen ervaren. Ik leg minder druk op mijzelf om te presteren.

Ik heb mijn ouders eindelijk kunnen aangegeven waar ik mee zit. En dat bevalt me eigenlijk wel goed. Ik ervaar dat ik geen goedkeuring meer nodig heb van hen.

 

Cijfer: NEGEN

Als ik deze coach sessies niet had gedaan dan denk dat ik geen zin meer in het leven zou hebben. Ik zat al vrij diep.

 

Eye-opener

Het was een eye-opener dat ik in een recente situatie met mijn kinderen uit mijn plaat ging en ik tijdens de coachsessie terug kwam in een situatie toen ik 3-4 jaar was. Daar zat dus heel diep de trigger en is hierdoor opgeruimd. Mijn korte lontje is een stuk langer geworden!

 

 Nog koud watervrees? Probeer eerst een ervaringssessie!

 

 

 

Of plan direct een gratis intake

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest