Wendy, 32  jaar, BeeldTaal coach voor professionals

 

“Jip heeft met zijn coaching ervoor gezorgd dat ik veel sneller dan ik ooit had bedacht, ga starten met mijn eigen praktijk. En daarbij ben ik eerlijker tegenover mezelf, bewuster over wat ik wel/niet doe”.

 

Na een ervaringssessie bij jou merkte ik dat mijn gevoel werd aangesproken in plaats van mijn hoofd. Ik had nog veel last van ‘plaatjes van vroeger’. Door deze coachsessie werd dit aangeraakt en merkte ik dat ik hier meer mee moest doen.

 

Waarom dit coachtraject?

Ik ervaarde mijn klachten en overtuigingen niet zozeer als een probleem, maar wel dat ik leefde zonder mijn gevoel en vaak puur naar de verwachtingen van een ander. Om te voorkomen dat dit een probleem zou gaan worden, ben ik dit coachtraject bij jou aangegaan.

Ik voelde me moe, moe en moe. En niet volledig mezelf, onzeker en leefde (onbewust) niet mijn eigen leven.

 

Een nieuwe carrière

Ik zat middenin een mooi proces naar het vinden van mijn nieuwe carrière als coach. Mijn gevoel zei dat ik eerst dit goed moest aanpakken, wilde ik ‘later’ een goede coach voor de ander kunnen zijn.

 

 

Resultaat

Ik ben veel meer stil gaan staan bij wat ik wil en wat ik voel. Gestopt met bepaalde overtuigingen of woorden die daar bij hoorden. Meer gaan staan voor wie ik ben. Al blijkt dat nog best een zoektocht, de basis ligt er, ik geef mezelf nu de kans om hierin te ontwikkelen.
Het inzicht dat ik moe word wanneer ik of dingen doe die ik eigenlijk niet wil of niet weet wat ik wil. Moeheid is een beschermingsmechanisme geworden en een signaal dat mijn gevoelswereldje ergens mee worstelt.
Het belangrijkste is misschien wel mijn veranderde mindset, veel positiever!

 

Directe resultaten

De ene keer leverde het chaos op, de andere keer rust. Ik merkte vooral dat het ruimte gaf. Na afloop: ruimte van binnenuit, vrijheid en energie. Het heeft ervoor gezorgd dat ik veel sneller dan ik ooit had bedacht, ga starten met mijn eigen praktijk. En daarbij ben ik eerlijker tegenover mezelf, bewuster over wat ik wel/niet doe.

 

Rustiger en zelfverzekerd

Vrijer met meer energie en tegelijkertijd rustiger. Ondanks dat ik voel dat er dus nog wel een kern zit, maar dat komt waarschijnlijk wel een keer. Ooit. Ik bekijk de wereld positiever en met meer vertrouwen; ik doe de dingen waarvan ik denk of voel dat ik ze moet doen en zie vanzelf hoe het uitpakt.

Als ik deze deze sessies niet had gedaan dan denk ik dat de moeheid erger was geworden/was gebleven. Ook zou ik minder snel zijn gestart met mijn eigen praktijk en minder zelfverzekerd.

 

En de coach?

Ik wil je omschrijven als een mooi mens; een vriendelijke, spiegelende, deskundige coach met humor en een rustige uitstraling. Zoals ik al zei, je bent een mooi mens, zorg er goed voor.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest