Wendy, 32  jaar –  BeeldTaal coach voor professionals

 

“Jip heeft met zijn coaching ervoor gezorgd dat ik veel sneller dan ik ooit had bedacht, ga starten met mijn eigen praktijk. En daarbij ben ik eerlijker tegenover mezelf, bewuster over wat ik wel/niet doe”.

 

Start coach programma

Wat was precies de reden dat je bij mij kwam?

Na een ervaringssessie bij jou merkte ik dat mijn gevoel werd aangesproken in plaats van mijn hoofd. Ik had nog veel last van ‘plaatjes van vroeger’. Door deze coachsessie werd dit aangeraakt en merkte ik dat ik hier meer mee moest doen.

Kan je precies omschrijven wat jouw probleem was?

Ik ervaarde mijn klachten en overtuigingen niet zozeer als een probleem, maar wel dat ik leefde zonder mijn gevoel en vaak puur naar de verwachtingen van een ander. Om te voorkomen dat dit een probleem zou gaan worden, ben ik dit coachtraject bij jou aangegaan.

Hoe voelde jij je toen?

Moe, moe en moe. En niet volledig mezelf, onzeker en leefde (onbewust) niet mijn eigen leven.

Waarom was het voor jou belangrijk om dit probleem om te lossen?

Ik zat middenin een mooi proces naar het vinden van mijn nieuwe carrière als coach. Mijn gevoel zei dat ik eerst dit goed moest aanpakken, wilde ik ‘later’ een goede coach voor de ander kunnen zijn.

Eind coach programma (7 coach afspraken 5 maanden)

Is jouw probleem opgelost?

Voor een groot deel wel. Al denk ik dat het stukje wat er nog zit wel een belangrijk stukje is, dus of dit écht het ‘einde van het coach traject’ is…

Wat heb jij voor jezelf uit de coachsessies gehaald?

Ik ben veel meer stil gaan staan bij wat ik wil en wat ik voel. Gestopt met bepaalde overtuigingen of woorden die daar bij hoorden. Meer gaan staan voor wie ik ben. Al blijkt dat nog best een zoektocht, de basis ligt er, ik geef mezelf nu de kans om hierin te ontwikkelen.
Het inzicht dat ik moe word wanneer ik of dingen doe die ik eigenlijk niet wil of niet weet wat ik wil. Moeheid is een beschermingsmechanisme geworden en een signaal dat mijn gevoelswereldje ergens mee worstelt.
Het belangrijkste is misschien wel mijn veranderde mindset, veel positiever!

Zijn er directe resultaten zichtbaar na de 6 coachsessies en zo ja wat waren deze resultaten precies?

De ene keer leverde het chaos op, de andere keer rust. Ik merkte vooral dat het ruimte gaf. Na afloop: ruimte van binnenuit, vrijheid en energie.

Hoe veranderde dit jouw leven (tot nu toe)?
Het heeft ervoor gezorgd dat ik veel sneller dan ik ooit had bedacht, ga starten met mijn eigen praktijk. En daarbij ben ik eerlijker tegenover mezelf, bewuster over wat ik wel/niet doe.

Hoe voel je je nu?

Vrijer met meer energie en tegelijkertijd rustiger. Ondanks dat ik voel dat er dus nog wel een kern zit, maar dat komt waarschijnlijk wel een keer. Ooit. Ik bekijk de wereld positiever en met meer vertrouwen; ik doe de dingen waarvan ik denk of voel dat ik ze moet doen en zie vanzelf hoe het uitpakt.

Wat zouden de gevolgen kunnen zijn geweest wanneer je deze sessies niet had gedaan?

Ik denk dat de moeheid erger was geworden/was gebleven. Ook zou ik minder snel zijn gestart met mijn eigen praktijk en minder zelfverzekerd.

Wat vind jij van de methode die ik gebruik (Progressive Mental Alignment) en wat vind jij het meest bijzondere eraan?

Na de ervaringssessie heb ik de methode uitgebreid bekeken, super interessant. Ik vind het een mooie methode, gebaseerd op mooie theorieën en onderzoek. Heeft mijn interesse voor het onbewuste brein geactiveerd. Achteraf was het voor mij handiger geweest wanneer ik de methode niet had bekeken, ik wist nu wat het doel/bedoeling was en dat had mijn remmende vriend goed in de gaten. Maar verder een prachtige methode!

Hoe zou jij mij beschrijven aan iemand die mij niet kent?

Ik zou je omschrijven als een mooi mens; een vriendelijke, spiegelende, deskundige coach met humor en een rustige uitstraling. Zoals ik al zei, je bent een mooi mens, zorg er goed voor.

Wat zou je iemand aanbevelen die een gelijkwaardig probleem wil oplossen?

Goed te luisteren naar zijn hart en dan een keuze te maken uit een methode die bij hem/haar past. En ja, daar zou PMA, uitgevoerd door jou, een van de methodes zijn die ik zou noemen. Ik zou het diegene gunnen. Voor zichzelf. En voor jou.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest