Jose, 38 jaar, Makelaar

 

“Ik ben weer gezelliger op mijn werk en rustiger naar mijn gezin toe”.

 

Waarom dit coachtraject?

Ik had al langere tijd een overspannen gevoel. Ik kon mijn niet concentreren op mijn werk en alles was eigenlijk teveel. Ik voelde me moe, zwaar en uitgeput en had thuis ook weinig energie meer over voor mijn gezin. Via mijn werkgever en op advies van de huisarts ben ik bij Jip terecht gekomen.

 

Waarom nu?
Als je niet goed in je vel zit, kun je niet goed functioneren en dat heeft niet alleen op het werk gevolgen maar ook in de thuissituatie en dat ging mij te ver. Dat was de trigger om actie te ondernemen.

 

 

Resultaat

Ik heb nu de handvaten om door te groeien. Ik ben bijvoorbeeld op een schaal van 1-10 van energie niveau 4 bij de start naar een dikke 6.5 gegaan, een verbetering van 63%.  Ik meer voor mijzelf opkomen en kan veel beter grenzen stellen. Verder ben ik duidelijk minder vermoeid. Thuis viel ik bijvoorbeeld altijd na het eten voor de TV in slaap. Dat overkomt me nu echt veel minder.

 

Positieve verandering

Ik ben weer gezelliger op mijn werk en rustiger naar mijn gezin toe en voel me nu redelijk goed, ben niet steeds volledig uitgeput.

Als ik deze sessies niet had gedaan dan had ik wellicht een totale burn-out opgelopen.

 

En de coach?

Jip is een zeer vriendelijke man, vakkundig persoon die goed kan luisteren, vriendelijke uitstraling en vertrouwelijk.

Denk aan jezelf en zoek hulp, je kunt niet alles zelf oplossen. Ga eerst gewoon eens met Jip praten, die houd je meteen de spiegel voor.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest