Peter 55 jaar en Agile Coach en projectmanager

 

“De waarde van de dag van morgen was voor mij nul.

Ik stond gevoelsmatig in een doodlopende steeg.

Ik zie nu heel veel plezier / voel vrolijkheid en ben blij ondanks dat het werk heel druk is”

Start coach programma

Ik had gebrek aan toekomstperspectief. Ik voelde me vaak neerslachtig en moe. Had weinig energie om dingen op te pakken.

 

Ik voelde me regelmatig angstig bij het overzien van mijn situatie en de toekomst in relatie tot werk/inkomen.

 

Ik probeerde regelmatig het te rationaliseren maar dat werkte niet. Het ontnam me in grote mate plezier in het leven en geloof in de toekomst.

De hindernis om te starten was voor mij het niet weten wie je treft als coach c.q. coachingstraject. Ik loop al wat langer mee en heb wel wensen en verwachtingen van een coach waaraan niet elke coach zal/kan voldoen. Bij Jip voelde het direct goed.

 
Kan ik jouw probleem als opgelost beschouwen en je hulpvraag beantwoord?

Absoluut, dat kan ik met een volmondig JA beantwoorden. Ik heb inmiddels een nieuwe baan gevonden en ben weer in vaste dienst getreden. Dit heeft me de broodnodige rust gegeven en heeft me geholpen om me te concentreren op mijn werk, in plaats van te worstelen met angst en onzekerheid.

 

Het coachingsproces was behoorlijk intensief. Aan de andere kant leken sommige dingen als vanzelf op hun plek te vallen. Al vrij snel begon mijn energie weer te stromen, wat uiteindelijk heeft geleid tot gesprekken die resulteerden in mijn nieuwe baan.

 

Ik voel me nu veel relaxter en heb aanzienlijk meer inzicht gekregen in de achtergrond van mijn gedrag en hoe dit mijn gevoelens van neerslachtigheid, vermoeidheid en angsten met betrekking tot werk en inkomen beïnvloedde.

 

Ik voel me eindelijk weer thuis als ik thuis ben, en ik voel me gewoon geweldig. Als ik deze coachsessies niet had gevolgd, weet ik zeker dat ik in een burn-out situatie terecht zou zijn gekomen.

 

Jip is een positieve, vrolijke coach die duidelijk geniet van de keuzes die hij zelf ook heeft gemaakt. Hij is ook een professional die goed aanvoelt wat de cliënt nodig heeft.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest