Hilda, 53 jaar, Thuiszorg medewerkster

 

“Ik voel me veel beter, ik zie het leven weer zitten en heb zowaar af en toe zin om dingen te doen en er ook nog van kan genieten”

Via mijn zusje die Jip goed kent, gaf ik aan dat ik eigenlijk het gevoel had dat ik was vast gelopen in mijn leven en niet meer wist hoe verder. Zij stuurde mij door omdat ze vertrouwen in jou heeft.

Overal tegenop zien

Mijn probleem zou ik willen omschrijven alsof ik me bevond in een donkere kuil waar ik niet meer uit kon. Nergens zin in hebben en niets zien zitten, overal tegenop zien.

Ik voelde me zeer depressief en zag het leven niet meer zitten en ook heel moe.

 

Ik wilde verder, verder met leven en weer zin krijgen in dingen meedoen, leuk werk zoeken, niet meer moe zijn.

Flinke stappen gemaakt na vijf intensieve coachsessies

Ik heb flinke stappen gemaakt. Opgelost nog niet helemaal. Ik heb het gevoel dat het nog moet bezinken. Wel voel ik me veel beter, heb zin in dingen en voel me een stuk minder moe.

 Ik accepteer mijzelf

Ik heb inzichten gekregen over mezelf, ik accepteer mezelf nu ook en zie dingen meer zoals ze zijn. Kan beter keuzes maken zonder daar een schuldgevoel bij te krijgen.

 

Ben rustiger

Ik ben veel minder moe en voel me veel rustiger over mezelf, de dingen die ik doe en het gevoel over wie ik ben en wat ik wil is minder geladen. Ik sta nu rustiger en blijer in het leven, zonder die enorme rugzak die ik voor mijn gevoel altijd op mijn rug had.

Hoe voel je je nu?

Ik voel me veel beter, ik zie het weer zitten en heb zowaar af en toe zin om dingen te doen en er ook nog van kan genieten.

Als ik deze sessies niet had gedaan dan denk ik dat ik heel hard naar een depressie aan het lopen was.

 

En de coach?

Jip heb ik ervaren als een inlevend, zeer prettig persoon met humor die heel goed kan luisteren en daar dan heel goed de kern van het probleem uit kan halen.

Het werkt echt!  

Boek nu een ervaringssessie!

 

 Of neem de grootste stap:

Plan een gratis intake bij mij.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest