Testimonial Frits

51 jaar

Ondernemer

 

Start coach programma

 

Al lange tijd kampte ik met onverklaarbare stress en woede aanvallen. Ook had ik last van onverwachte emoties en momenten van futloosheid. De klachten waren matig tot zeer intensief en stonden mijn normale functioneren van tijd tot tijd in de weg, zowel zakelijk als privé.
Vijf jaar lang heb ik therapie gevolgd (in totaal 70 sessies), maar de klachten bleven.

Einde coachtraject

Aanvankelijk vond ik gecoacht worden best spannend, maar al na de eerste sessie bij Jip kwam ik met meer energie thuis.

Werken met Jip heeft een enorme impact gehad op mijn leven. Emotioneel ben ik nu veel stabieler en word ik niet meer ‘overvallen’ door onverwachte of onverklaarbare boosheid, verdriet, of andere emoties op onverklaarbare momenten. Daardoor heb ik veel meer energie voor mijn werk en privé-leven.

Ik ben Jip dan ook enorm dankbaar want de kwaliteit van mijn leven is op een veel hoger niveau komen te liggen. Ik raak niet meer dagelijks emotioneel uit balans en heb geen last meer van die onverwachte emoties.’

Ik kan geconcentreerder werken en leven waardoor ik minder moe ben aan het einde van de dag. Hierdoor is het leven een stuk aangenamer geworden en kan ik veel beter presteren.

‘Ik ben erg te spreken over Jip. Zijn coaching is op maat en zeer effectief. Verrassend hoe ik in weinig tijd en relatief geringe inspanning met hem zulke grote resultaten kon boeken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest